Interconnect zoekt een gedreven en enthousiaste Recruiter. De recruiter is onderdeel van het Human Resource team. Dit team bestaat naast jou, uit een HR Consultant en een Teamleider. Het team verzorgt de gehele in-, door- en uitstroomprocessen voor onze collega’s. Het team valt naast Finance, Risk & Compliance en PMO onder de afdeling Business Support.

Wij zoeken een (licht) ervaren recruiter met een (paar) jaar ervaring als junior recruiter, intercedent of recruitment consultant. Je vindt het heerlijk om te coördineren en veel ballen in de lucht te houden. Wil je daarnaast nog de verantwoordelijkheid voor een portefeuille met vacatures voor onze datacenters, clouddiensten en netwerken? Dan horen we graag van je!

Dit is wat je gaat doen:

Je krijgt als (junior) recruiter veel verantwoordelijkheid en je bent een belangrijke schakel in het team. Jij bent namelijk zowel in- als extern het eerste aanspreekpunt voor onze vacatures. Je begeleidt het gehele proces vanaf het ontstaan van een vacature, tot aan de eerste werkdag van onze nieuwe collega. Naast jouw recruitment taken ben je ook aanspreekpunt voor medewerkers en managers met betrekking tot HR zaken.

Wat we van je vragen:

We zoeken kandidaten met een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting P&O, HRM, Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde. Je hebt minimaal een jaar recruitment ervaring en je bent gewend om veel ballen in de lucht te houden. Daarnaast verbeter je onze arbeidsmarktcommunicatie en zoek je proactief naar nieuwe collega’s door middel van verschillende netwerken, jobboards en sociale media.

Je beschikt over het vermogen om met zeer uiteenlopende mensen gemakkelijk te communiceren, je bent initiatiefrijk en creatief. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je weet de vertaalslag van de behoefte van de werkvloer te maken naar de feitelijke personeelsbehoefte. Je houdt hierbij ook eventuele doorgroei van collega’s intern in het oog. Daarbij werk je gestructureerd en kun je goed prioriteiten stellen.

Hier maken wij jou blij mee:

  • Werken bij een van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
  • Een competitief salaris én een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops;
  • Stoelmassages;
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Het bedrijf

Interconnect is specialist in cloud- en datacenterdiensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler.

Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, zijn we de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. We beschikken over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.

Naast hoogwaardige technologie voorzien we in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen we klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag. Zo helpen we klanten hun innovatievermogen te versterken.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jacqueline van den Akker, Teamleider, of Cora Machielse, HR Consultant, via 073 – 88 000 00. Of stuur direct jouw CV en motivatie naar vacature@interconnect.nl.

Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!