Interconnect is specialist in IaaS- en aanvullende diensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler.

Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, zijn we de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. We beschikken over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een uptime van 99,9 procent en een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.

Naast hoogwaardige technologie voorzien we in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen we klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag. Zo helpen we klanten hun innovatievermogen te versterken.

De droom van Interconnect is uit te groeien tot de grootste private IaaS leverancier van Nederland. En we zijn hard op weg dat te bereiken. Van die droom maak jij onderdeel uit. Het is de reden waarom jij elke dag opstaat en naar Interconnect gaat. Jij vereenzelvigt jezelf met Interconnect. Je voelt je verbonden. Betrokken.
Jij bent een belangrijke spil in de dienstverlening van Interconnect. Je bent medeverantwoordelijk dat de dienstverlening van Interconnect daadwerkelijk slaapverwekkend betrouwbaar is.

In december 2017 is Interconnect benoemd tot een van Brabants Beste Werkgevers door Provincie Noord-Brabant. De manier waarop Interconnect zijn medewerkers op vernieuwende en innovatie wijze inzet, geeft een goed voorbeeld van sociale innovatie. Interconnect creëert voor iedereen een persoonlijk groeiplan. Interconnect staat bekend om innovatieve techniek, maar ook om de hardwerkende, maar gezellige sfeer.

Voel jij je aangesproken door onze visie? Bekijk dan snel de vacatures of lees hier wie jouw collega’s worden. Wil je weten wat onze engineers doen? Check dan hier onze TechBlog.
Staat er momenteel geen passende vacature voor je bij? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste IT’ers en commerciële talenten! Stuur je CV met motivatie in een open sollicitatie naar: pz@interconnect.nl.

Meer weten over onze diensten of organisatie? Kijk dan op www.interconnect.nl voor alle overige informatie.