Interconnect Services B.V. zoekt een gedreven en enthousiaste: 
Network Engineer

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven Network Engineer. Ben jij op zoek naar een functie waarin je te maken hebt met onze snel groeiende Cloud omgeving? Wil jij interessante technisch uitdagende projecten managen? En werken met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering en Cloud?

Als Network Engineer maak je deel uit van de afdeling Engineering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de diensten die Interconnect aanbiedt. Je bent voornamelijk bezig met het monitoren, onderhouden en verbeteren van onze omvangrijke netwerk omgeving. Daarnaast kan jouw advies worden gevraagd bij een technisch ontwerp voor een klant. Ook ondersteun je bij complexe supportvraagstukken. Het is dan ook belangrijk dat je een klantgerichte instelling bezit. Om dit alles te kunnen doen is het van belang dat je jezelf, met onze hulp, continu blijft ontwikkelen.

Dit is wie jij bent:

 • Teamspeler, communicatief vaardig, klantvriendelijk en servicegericht;
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met Network Engineering (minimaal 4 jaar werkervaring);
 • Aantoonbare ervaring met Juniper (MX / QFX / EX / SRX) en/of Cisco;
 • In het bezit van een JNCIS, JNCIP, CCNA en/of CCNP certificering is een pré;
 • Werkt graag aan je eigen ontwikkeling en neemt hierbij zelf initiatief;
 • Je bent bereid om storingsdienst te draaien en in flexibele werktijden te werken;
 • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in regio ’s-Hertogenbosch;
 • Flexibele en proactieve werkhouding;
 • Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week).

Hier zorgen wij voor: 
Interconnect biedt jou een leuke en afwisselende baan aan in een gezellig, collegiaal team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken en ervaring op te doen met BGP en MPLS. Daarnaast kun je werken met de nieuwste technieken, zoals VXLAN en EVPN. Ook krijg je de mogelijkheid om samen met engineers vanuit andere disciplines projecten te doen. Er heerst een informele werksfeer waarin continu nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in onze dienstverlening plaatsvinden. Persoonlijke groei, jezelf en het team verder ontwikkelen staan hoog op de agenda. Verder bieden wij jou een competitief salaris aan met een aantrekkelijke bonusregeling, reiskostenvergoeding, een studieregeling. Ook een bijdrage aan jouw pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering. Je krijgt de kans om mede verantwoordelijk te worden voor de beschikbaarheid van de Interconnect Cloud en onze klanten te helpen met het vinden van de best mogelijke oplossing.

Wie zijn wij?

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist. Met twee datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven beschikt Interconnect in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via 073 – 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar vacature@interconnect.nl.

Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!