Interconnect is een Internet Service Provider en heeft snelle, korte communicatielijnen en een grote teamspirit. Inmiddels telt onze organisatie ruim 90 medewerkers. Omdat we groeien en veel interessante projecten hebben, zijn we op zoek naar een gedreven Cloud Support Engineer.

Wat houdt de functie in?

Als skilled Cloud Support Engineer ben je onderdeel van de afdeling Customer Service Team. Het team is verantwoordelijk voor de gehele technische ondersteuning van al onze klanten. Dit zijn overigens geen “eindgebruikers”, maar met name IT engineers bij professionele bedrijven. Je bent, samen met je collega’s, het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het oplossen van diverse complexe IT uitdagingen. Je beschikt over goede technische kennis en je hebt passie voor ICT. Verder neem je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk, hierbij zorg je ervoor dat de klant voorzien wordt van een gedegen technische oplossing en tijdige communicatie.

Dit is wie jij bent:

  • Teamspeler, communicatief vaardig, klantvriendelijk en servicegericht;
  • MBO4/ HBO opleiding op het gebied van IT-beheer, netwerk of cloud met enkele jaren werkervaring;
  • Kennis van networking-, security-, virtualisatie- en storage technologie;
  • Ervaring met firewalls, routers en switches;
  • Certificering (Juniper/ Cisco, Veeam, VMware) is een pré;
  • Bereid om aan eigen ontwikkeling te werken en hierbij eigen initiatief te nemen;
  • Accuraat in je werk, je documenteert en administreert je eigen werkzaamheden;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur per week).

Hier zorgen wij voor:
Interconnect biedt je een leuke en afwisselende baan in een groeiend team. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Geen dag is hetzelfde. Je hebt jouw groei zelf in de hand met uitdagende trajecten in een high tech omgeving. Op woensdagavond heb jij de mogelijkheid om samen met collega engineers deel te nemen aan zelfstudieavonden en krijg je de mogelijkheid om binnen meerdere testomgevingen je networking-, connectivity- en VMware kennis verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Interconnect is hét betrouwbare IT-fundament van Nederland. We adviseren in hybride IT-infrastructuren voor ICT-dienstverleners of (middel)grote eindklanten. Betrouwbaarheid staat voorop, onze dienstverlening is van vitaal belang voor onze klanten. Met twee volledig eigen datacenters zijn we een gezond en sterk groeiend bedrijf. Dit jaar starten we met de bouw van een nieuw kantoor en datacenter in ’s-Hertogenbosch.

Interconnect is benoemd tot een van “Brabants Beste Werkgevers” en is erkent “Investor in Young Cloud Talent”. Zie ook https://www.werkenbijinterconnect.nl/over-interconnect/

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via 073 – 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar vacature@interconnect.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.