Interconnect Services B.V. zoekt een gedreven en enthousiaste:

 Cloud Engineer VMware

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven Cloud Engineer met ervaring op het gebied van virtualisatie. Ben jij op zoek naar een functie waarin je te maken hebt met onze snel groeiende Cloud omgeving, interessante technisch uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken op het gebied van cloud engineering?

Als Cloud Engineer maak je deel uit van het Engineering team. Dit team is verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van diensten die Interconnect aanbiedt. Je bent voornamelijk bezig met het monitoren, onderhouden en verbeteren van onze omvangrijke VMware/storage omgeving. Daarnaast kan jouw advies worden gevraagd bij een technisch ontwerp voor een klant. Ook ondersteun je bij complexe support vraagstukken. Het is belangrijk dat je een klantgerichte instelling bezit. Om dit alles te kunnen doen, is het van belang dat je jezelf, met onze hulp, continu blijft ontwikkelen.

Dit is wie jij bent:

 • Je wilt graag mee bouwen bij de grootste speler op het gebied van datacenters en clouddiensten in het zuiden van Nederland;
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met Cloud/System engineering (minimaal 4 jaar werkervaring);
 • Aantoonbare ervaring met VMware;
 • Ervaring met storage systemen en fiber channel is een pre;
 • In het bezit van een actief VCP en/of VCAP certificaat. MCSA en/of MCSE certificering is een pre;
 • Teamspeler, communicatiefvaardig, klantvriendelijk en servicegericht;
 • Werkt graag aan je eigen ontwikkeling en neemt hierbij zelf initiatief;
 • Flexibele en proactieve werkhouding;
 • Bereid om storingsdienst te draaien;
 • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in regio ’s-Hertogenbosch;
 • Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Hier zorgen wij voor:

Interconnect biedt je een leuke en afwisselende baan in een gezellig, collegiaal team. Je krijgt de mogelijkheid om samen met engineers vanuit andere disciplines, bijvoorbeeld networking, projecten te doen. Er heerst een informele werksfeer waarin continu nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in onze dienstverlening plaatsvinden. Persoonlijke groei, jezelf en het team verder ontwikkelen staan hoog op de agenda. Verder bieden wij jou een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling, reiskosten-/thuiswerkvergoeding, een studieregeling, werkgeversbijdrage aan jouw pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering. Je krijgt de kans om mede verantwoordelijk te worden voor de beschikbaarheid van de Interconnect Cloud en onze klanten te helpen met het vinden van de best mogelijke oplossing.

Wie zijn wij?

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met 2 datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via 073 – 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar vacature@interconnect.nl.

Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!