Interconnect Services B.V. zoekt een gedreven en enthousiaste Cloud Architect. Ben je thuis in de wereld van de Public Clouds? Heb jij een technische visie op het gebied van multi-cloud omgevingen? Kan jij anderen meenemen in jouw verhaal en vind je het leuk om jouw visie om te zetten in nieuwe producten en diensten? Mooi, lees dan snel verder!

Dit is wat je gaat doen:

Jij maakt onderdeel uit van het R&D team binnen de BU Cloud & Security. Samen met de Portfoliomanager vertaal je onze strategie naar de product roadmap. Jij hebt de technische verantwoordelijkheid over de doorontwikkeling van ons Public Cloud en Kubernetes portfolio.

Concepten op de roadmap werk je technisch uit, waarbij je jouw ideeën toetst bij de verschillende stakeholders in de organisatie. Samen met het team en eventueel leveranciers zet je een PoC op en zorg je voor een gedegen overdracht naar de beheerorganisatie.

Voor klanten ben jij dé sparringpartner als het gaat om de ontwikkelingen binnen het domein Public Cloud en Containers. Enerzijds weet jij ze mee te nemen in de ontwikkelingen van de toekomst. En anderzijds haal je uit deze gesprekken input om onze diensten nog beter aan de laten sluiten bij hun behoeften.

Wat we van je vragen:

 • Je hebt ervaring met ten minste één Public Cloud; Azure en/of AWS;
 • Je vindt de combinatie van conceptueel denken, dit uitwerken en hands-on testen leuk;
 • Je communiceert gemakkelijk, kan anderen goed meenemen in jouw gedachte/visie.

Ervaring met een van deze punten is mooi meegenomen:

 • VMware kennis
 • Kennis van Kubernetes / Docker
 • Werken bij een Service Provider (IaaS)

Bovenstaande punten zijn geen must. Belangrijkste is een gezonde dosis ambitie om je hierin te willen ontwikkelen.

Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een competitief salaris én een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden met mogelijkheid om zowel full- als parttime te werken (32-40 uur);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops;
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Het bedrijf

Interconnect is specialist in cloud- en datacenterdiensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler.

Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, zijn we de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. We beschikken over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.

Naast hoogwaardige technologie voorzien we in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen we klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag. Zo helpen we klanten hun innovatievermogen te versterken.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via 073 – 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar vacature@interconnect.nl.

Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!