Interconnect houdt van mensen die ambitieus zijn. Daarmee bedoelen we de gezonde wil je talenten te ontwikkelen. Het hebben van een droom en deze verwezenlijken. Wat vind je leuk, waar word je gelukkig van? Waar zie je jezelf over drie jaar? Stel jezelf die vraag regelmatig.
Werken bij Interconnect betekent dat je werkt aan de toekomst. In onze organisatie krijg jij de ruimte om jezelf volledig te ontplooien. Gedreven door kennis, passie en jarenlange ervaring geven wij jou een dynamische omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd. Uitgedaagd om samen met een team van enthousiaste, vakgedreven collega’s vorm en inhoud te geven aan Interconnect.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je altijd hard je best doet en net even dat stapje extra voor onze klanten zet, hebben wij een bedrijfscultuur die je helpt dit werk goed uit te voeren. Zo begin (en eindig?) je de dag met een heerlijke kop koffie (verse bonen!), laat jij je af en toe masseren door onze bedrijfsmasseuse en ga je met je collega’s op afdelings- en bedrijfsuitje!

Naast deze dagelijkse extra’s bieden wij jou uiteraard een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en reiskostenvergoeding. Voor IT’ers hebben wij een uitgebreid intern kennisprogramma, we zijn dan ook erkend opleider. Wil jij je op andere werkvlakken ontwikkelen? Er is altijd ruimte voor een studieregeling! Kennisuitbreiding wordt altijd gewaardeerd en aangemoedigd.

Verder bieden wij een goede pensioenregeling; zonder verborgen kosten en 2/3 bijdrage van de werkgever. Ook collectieve zorg- en ziektekostenverzekering(en) kan je voordelig via Interconnect afsluiten. Met jouw affiniteit met internetdiensten zit het ook goed, je kan onze diensten voor een zeer aantrekkelijk tarief gebruiken.
Interconnect groeit en is altijd op zoek naar goede mensen om de organisatie te versterken. Wil jij weten met wie je straks werkt? Lees hier het verhaal van jouw toekomstige collega’s! Wil je weten wat onze engineers doen? Check dan hier onze TechBlog.

Meer weten over onze diensten of organisatie? Kijk dan op www.interconnect.nl voor alle overige informatie.