Dave (Network Engineer): “Ik heb een fascinatie voor cloud en datacenters.”

“Bij Interconnect draait het als internet service provider om innovatieve techniek. De mensen die deze kennis in huis hebben of daarvoor opgeleid willen worden zijn schaars. Bij Interconnect werken deze mensen. Ikzelf heb een fascinatie voor cloud en datacenters. Bij Interconnect is de ruimte deze fascinatie te combineren met een carrière!” Bekijk hier het hele filmpje met Dave.

Stacey (Interne Auditor): “Persoonlijke ontwikkeling naar een volgend niveau brengen.”

“Ondanks de groei van de organisatie, heerst er nog een gemoedelijke sfeer binnen Interconnect. De directe communicatielijnen maakt het voor mij fijn werken binnen mijn ondersteunende en adviserende rol. Het maakt het samenwerken met verschillende afdelingen en disciplines een stuk efficiënter. De groei brengt ook voldoende uitdagingen met zich mee, zo is er ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om je eigen leerpad te kunnen ontwikkelen. Kortom, Interconnect is een professionele maar ook een gezellige organisatie, waar het mogelijk is om ook je persoonlijke ontwikkeling naar het volgend niveau te brengen.”

Dorien (Projectcoördinator): “Hier heerst een hardwerkende maar gezellige sfeer.”

“Ik koos voor Interconnect omdat bij de functieomschrijving een duidelijk opleidingstraject gepland stond welke me erg aansprak en de functie me uitdagend leek met veel doorgroeimogelijkheden. Interconnect is een innoverend bedrijf, waar een hardwerkende maar gezellige sfeer heerst. Er is afwisseling van kleine uitbreidingen tot grote aanvragen, langlopende projecten met grote impact, maar ook kleine projecten met minder impact. Voornamelijk de samenwerking met verschillende afdelingen die hieruit voortkomt en het inspireren en ondersteunen van elkaar vind ik het allerleukst!”

Iris (Administratief medewerker): “Voor iedereen wordt een passende werkomgeving gecreëerd.” 

“Het leuke aan Interconnect is dat je echt merkt dat het een familiebedrijf is. Er wordt niet naar leeftijd gekeken, maar naar achtergrond en kennis. Ik ben erg tevreden met mijn werkzaamheden en wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik voelde me na de eerste week al helemaal thuis en heb het tot de dag van vandaag nog erg naar mijn zin. Ik werk parttime zodat ik mijn werk uitstekend kan combineren met mijn kinderen. Voor iedereen is een passende werkomgeving te creëren.”

Frank (gastheer): “Een hoge klanttevredenheid is het doel en de beloning.”

“Dienstverlening zit in mijn DNA, ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt als klanten bij ons zijn. Een hoge klanttevredenheid is het doel en de beloning. Het is mijn primaire taak om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot het datacenter. Daarnaast ondersteun ik de Datacenter Engineers met licht technische werkzaamheden, heb ik facilitaire taken en bewaak ik controle systemen. Ik heb dus heel afwisselend werk, ook qua drukte, en dat vind ik prettig. Het datacenter is 24/7 toegankelijk, dus dat betekent dat ik in wisseldiensten werk. Voor mij is dit perfect, daardoor kan ik vaak overdag met m’n paard naar het bos.”

Valentijn (Customer Service 2e lijn): “Het bedrijf loopt voorop als het gaat om nieuwe IT ontwikkelingen.”

“Ik vind het leuk om IT professionals te helpen met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Dit verschilt per klant van een simpele IaaS-omgeving tot een volledige multi-site omgeving gekoppeld met meerdere diensten. Ik vind de omgang met collega’s zeer prettig, ondanks dat het een professioneel bedrijf is, is de sfeer vrij informeel. Qua uitdaging zit ik hier echt goed: het bedrijf loopt voorop als het gaat om nieuwe IT ontwikkelingen. Je moet meegroeien qua kennis. Het bedrijf stimuleert mij ook om opleidingen en training te volgen om zo meer kennis op te doen en up to date te blijven.”